Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Over ons

Wij van Verhuisbedrijf Deskundig hebben kwaliteit leveren op nummer 1 staan. Dit realiseren wij door goed opgeleide verhuizers die al meerdere jaren actief zijn in de verhuisbranche in te zetten voor uw verhuizing! Voor liefst €25,- per uur huurt u bij ons een vakkundige verhuizer in, onze verhuizers beschikken over een grote verhuiservaring en worden bij ons goed opgeleid. Zo kunnen wij u een zorgeloze verhuisservice leveren en dit voor een laag tarief. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een team met onhandige verhuizers over de vloer heeft. Wij vinden het erg belangrijk om u van uw wensen te voorzien en deze zo vakkundig mogelijk uit te voeren. Klant is tenslotte koning!

Achter de schermen

Met een team verhuis specialisten zorgen wij er elke dag voor dat wij aan de hand van uw offerte aanvraag een eerlijke Prijs offerte leveren. Onze professionals zijn hierin gespecialiseerd en denken aan elke detail.

Ons verhuisteam

Daarnaast werken wij met professionele verhuismaterialen, dit is van groot belang om uw verhuizing in goede orde af te leveren! Wij gebruiken de volgende materialen voor uw verhuizing: Verhuisdekens, meubelrollers, steekwagens, spanbanden, inpakpapier, wikkelfolie, bubbelplastic, diverse gereedschappen en meer… Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Opzoek naar een echte... VerhuisDeskundige

Wij wachten op u!

Bellen?
× Whatsapp ons!