Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Veel gestelde vragen

Wij begrijpen als geen ander dat het een en ander misschien nogal onduidelijk kan zijn, daarom hebben wij voor de meeste vragen hieronder een antwoord. Staat het antwoord op uw vraag hier niet tussen dan kunt u gerust contact opnemen met onze verhuis specialisten. (085 303 5276)

Dit is afhankelijk van uw woonsituatie, afstand en inboedel etc. een gemiddelde verhuizing kost ongeveer €650,-

De prijzen in de offerte zijn een realistische schatting. Uw verhuizing kan dus langer of korter duren. Aan het einde van de verhuizing berekenen wij uw verhuizing op basis van nacalculatie.

Nee, een offerte aanvraag is gratis en vrijblijvend.

Ja zeker, dit dient u wel vooraf aan te geven zo dat er rekening gehouden kan worden met de juiste materialen.

Ja zeker, hiervoor hebben wij echte klussers in dienst. Dit dient u vooraf aan te geven zodat wij de juiste mensen voor uw verhuizing inplannen.

Wij zeggen altijd: hoe eerder hoe beter! Dit omdat de kans groter is dat uw gewenste datum dan beschikbaar is en zodat wij uw verhuizing beter in kunnen plannen en voor kunnen bereiden.

Op zondag voeren wij alleen spoed verhuizingen uit en op zaterdag zijn wij zoals gewoonlijk inzetbaar voor uw verhuizing, dit doen wij wel voor een wat hoger tarief.

Ja, onze verhuizers beschikken over meerdere jaren ervaring in de verhuisbranche.

De voorman, deze is door ons aangewezen omdat hij persoon is met het meeste ervaring en vakkundigheid zo weten wij zeker dat uw verhuizing zorgeloos zal verlopen.

Nee, wij zijn het enige bedrijf wat geen extra kosten in rekening brengt voor deze werkzaamheden wij hanteren gewoon het gebruikelijke uur tarief!

Opzoek naar een echte... VerhuisDeskundige

Wij wachten op u!

Bellen?
× Whatsapp ons!