Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Om onze services en diensten te verbeteren vinden wij het belangrijk wat onze klanten van onze diensten vinden. Met de jaren mee zijn wij de klant erg dankbaar dat wij een feedback mochten ontvangen, hierdoor hebben wij veel geleerd en zijn wij als verhuisbedrijf erg ver gekomen. Bekijkt u hieronder de beoordelingen die klanten ons hebben gegeven.

Azie Ba
Azie Ba
2021-03-26
Priya Madhoe Gayadin
Priya Madhoe Gayadin
2021-03-18
Van tevoren contact gehad over de datum en prijs (die steeds wisselde), en een afspraak gepland. Vervolgens worden alle berichten genegeerd en heb ik niks meer van ze vernomen. Zeer slecht!
Remi R
Remi R
2021-03-08
Anouk ter Harmsel
Anouk ter Harmsel
2021-02-28
Fhima Mosewi
Fhima Mosewi
2021-02-27
Dit Verhuisbedrijf is zeer professioneel en kundig. Ze hebben ons verhuizing netjes uitgevoerd. De 2 heren draaiden hun hand nergens voor om en niets was teveel gevraagd. Kortom, wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten.
Abdelilah
Abdelilah
2021-02-27
Wij waren zeer tevreden. De Verhuizing ging soepel en was sneller gebeurd dan gepland. De verhuizers waren super vriendelijk, behulpzaam en alles was goed georganiseerd. Sommige meubels waren groot en lastig naar binnen en de trap op te krijgen maar de verhuizers kwamen met allerlei oplossing om het toch goed voor elkaar te krijgen. Verder was er vanaf het begin goede communicatie en snelle reactie bij vragen, de jongen die ik een aantal keer gesproken had om de verhuizing te organiseren was super vriendelijk en dacht echt met ons mee, dat was erg prettig. Absoluut een aanrader
Firanka Wisi
Firanka Wisi
2021-02-27
Super firma, polecam! Szybko, sprawnie, mili Panowie, 10/10!
Neelam Ramawadh
Neelam Ramawadh
2021-02-24
Dit bedrijf is zo professioneel, dat ze nog de moeite nemen om te kijken op het aflever adres of er wat mis is. Zo zijn ze nog een keer naar mijn adres gekomen. En hebben ze de service geboden die nodig was, ongeacht t feit zij mij niet konden bereiken en mn telefoon kapot was.
Rachelle Luella
Rachelle Luella
2021-02-24
Nette heren,heel vriendelijk en ze zijn heel vakbekwaam.Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst nog vaker een beroep op ze doen.
amine aarabe
amine aarabe
2021-02-21
De verhuizers hebben ons een top verhuizing bezorgd binnen de vooraf aangegeven tijd niks was te veel voor de heren ze hebben onze televisie van de muur gehaald en weer opgehangen in de nieuwe woning ook hebben ze kasten demonteert en vervolgens gemonteerd kortom toppers en zeker een aanrader. Bedankt mannen!
Testimonial

Wat onze klanten zeggen over ons

Opzoek naar een echte... VerhuisDeskundige

Wij wachten op u!

Bellen?
× Whatsapp ons!