Login

Lost your password?
Don't have an account? Sign Up

Over ons

Wij van Verhuisbedrijf Deskundig hebben kwaliteit leveren op nummer 1 staan. Dit realiseren wij door goed opgeleide verhuizers die al meerdere jaren actief zijn in de verhuisbranche in te zetten voor uw verhuizing! Voor liefst €25,- per uur huurt u bij ons een vakkundige verhuizer in, onze verhuizers beschikken over een grote verhuiservaring en worden bij ons goed opgeleid. Zo kunnen wij u een zorgeloze verhuisservice leveren en dit voor een laag tarief. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat u een team met onhandige verhuizers over de vloer heeft. Wij vinden het erg belangrijk om u van uw wensen te voorzien en deze zo vakkundig mogelijk uit te voeren. Klant is tenslotte koning!

Achter de schermen

Met een team verhuis specialisten zorgen wij er elke dag voor dat wij aan de hand van uw offerte aanvraag een eerlijke Prijs offerte leveren. Onze professionals zijn hierin gespecialiseerd en denken aan elke detail.

Ons verhuisteam

Daarnaast werken wij met professionele verhuismaterialen, dit is van groot belang om uw verhuizing in goede orde af te leveren! Wij gebruiken de volgende materialen voor uw verhuizing: Verhuisdekens, meubelrollers, steekwagens, spanbanden, inpakpapier, wikkelfolie, bubbelplastic, diverse gereedschappen en meer… Vraag een vrijblijvende offerte aan!

Azie Ba
Azie Ba
2021-03-26
Priya Madhoe Gayadin
Priya Madhoe Gayadin
2021-03-18
Van tevoren contact gehad over de datum en prijs (die steeds wisselde), en een afspraak gepland. Vervolgens worden alle berichten genegeerd en heb ik niks meer van ze vernomen. Zeer slecht!
Remi R
Remi R
2021-03-08
Anouk ter Harmsel
Anouk ter Harmsel
2021-02-28
Fhima Mosewi
Fhima Mosewi
2021-02-27
Dit Verhuisbedrijf is zeer professioneel en kundig. Ze hebben ons verhuizing netjes uitgevoerd. De 2 heren draaiden hun hand nergens voor om en niets was teveel gevraagd. Kortom, wij zijn erg tevreden over de geleverde diensten.
Abdelilah
Abdelilah
2021-02-27
Wij waren zeer tevreden. De Verhuizing ging soepel en was sneller gebeurd dan gepland. De verhuizers waren super vriendelijk, behulpzaam en alles was goed georganiseerd. Sommige meubels waren groot en lastig naar binnen en de trap op te krijgen maar de verhuizers kwamen met allerlei oplossing om het toch goed voor elkaar te krijgen. Verder was er vanaf het begin goede communicatie en snelle reactie bij vragen, de jongen die ik een aantal keer gesproken had om de verhuizing te organiseren was super vriendelijk en dacht echt met ons mee, dat was erg prettig. Absoluut een aanrader
Firanka Wisi
Firanka Wisi
2021-02-27
Super firma, polecam! Szybko, sprawnie, mili Panowie, 10/10!
Neelam Ramawadh
Neelam Ramawadh
2021-02-24
Dit bedrijf is zo professioneel, dat ze nog de moeite nemen om te kijken op het aflever adres of er wat mis is. Zo zijn ze nog een keer naar mijn adres gekomen. En hebben ze de service geboden die nodig was, ongeacht t feit zij mij niet konden bereiken en mn telefoon kapot was.
Rachelle Luella
Rachelle Luella
2021-02-24
Nette heren,heel vriendelijk en ze zijn heel vakbekwaam.Ik ben zeer tevreden en zal in de toekomst nog vaker een beroep op ze doen.
amine aarabe
amine aarabe
2021-02-21
De verhuizers hebben ons een top verhuizing bezorgd binnen de vooraf aangegeven tijd niks was te veel voor de heren ze hebben onze televisie van de muur gehaald en weer opgehangen in de nieuwe woning ook hebben ze kasten demonteert en vervolgens gemonteerd kortom toppers en zeker een aanrader. Bedankt mannen!

Opzoek naar een echte... VerhuisDeskundige

Wij wachten op u!

Bellen?
× Whatsapp ons!